Raakspel is een onderneming van Guy Thielen.

In de uitvoering werkt Raakspel samen met professionals die ieder op hun eigen unieke manier bijdragen aan onze concepten. Trainers, coaches, acteurs en (levens)kunstenaars.

Guy Thielen is trainer, coach en theatermaker.


Wie ben jij?

Die vraag staat bij mij centraal.

Betrokken en in verbinding zoek ik naar wat jou beweegt en inspireert.

Bij ontwikkeling staat bij mij voor op

dat elk mens en elk bedrijf uniek is en daarom blijf ik kijken naar wat er nodig is om in alle veiligheid tot  de essentie te komen, altijd afgestemd op het doel.

In dit proces dat praktisch van aard is, staan bewustwording en gelijkwaardig persoonlijk contact altijd centraal .

HOME       GUY THIELEN       OPDRACHTGEVERS      THEATER IN BEDRIJF       CONTACT

Guy Thielen


Motivatie:

In mijn werk wil ik uitreiken, raken en verbinden. Graag lever ik een bijdrage aan het wegnemen van blokkades en het vrijmaken van nieuwe energie, kennis en bewustzijn om jou in staat te stellen je betrokken te voelen bij diegenen en datgene wat voor jou belangrijk is op jouw pad.


Methodiek:

Afgestemd op het doel gaan we met elkaar op een praktische manier aan de slag. Omdat praten alleen niet voldoende oplost, is de manier van werken erop gericht om jou   letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen zodat jij (ook in je lijf)   ervaart hoe het anders kan. Zo onderzoeken we samen hoe jij jouw nieuwe inzichten ook effectief kunt inzetten in jouw dagelijkse (professionele)  leven op een manier die bij jou past.

Achtergrond:

Na mijn toneel- en dansopleidingen werkte ik jarenlang voor theater en TV als acteur en theatermaker. Sinds 2004 werk ik als communicatietrainer en trainingsacteur en heb ik mij ontwikkeld tot coach en adviseur. Ik heb een ruime werkervaring in communicatietrainingen, coaching en theatrale interventies in het bedrijfsleven, de zorg, bij de overheid, de culturele sector en het onderwijs.