Zoek je een inspirerende manier om een vergadering te openen, zaken bespreekbaar te maken, draagvlak te vergroten of netwerkbijeenkomsten effectiever te maken?


Beleving en inspiratie. Raakspel biedt openingen voor veranderingen en versterkt de impact van een boodschap met de inzet van theater.


Raakspel brengt inspiratie op een prettige manier met de inzet van diverse dynamische, interactieve vormen van bedrijfstheater en sfeermakers.

Met jouw doelgroep voor ogen ontwikkelen we een belevingsconcept op maat waarmee de inhoud vorm krijgt en daardoor gaat leven.


Bereiken wordt beraken!

Theater in bedrijf

HOME       GUY THIELEN       OPDRACHTGEVERS       THEATER IN BEDRIJF       CONTACT

Trainingsacteurs

Onze ervaren trainingsacteurs zijn meesters in het  creëren van een veilige oefensituatie. Op basis van het leerdoel  en op basis van wat de individuele deelnemer nodig heeft om optimaal te kunnen oefenen, geven zij hun rollenspel vorm. Na afloop geven zij zorgvuldig feedback toegespitst op het leerdoel en binnen het kader van de training.

Onze trainingsacteurs zijn bekend met de meeste soorten trainingen, doelgroepen en trainingsmodellen. Zij beheersen meerdere werkvormen en kunnen de trainer adviseren en ondersteunen, zowel tijdens de training als in de ontwikkelingsfase ervan.